E/F Neergårdsparken 11-41

Foreningens faciliteter

Foreningen har et fællesvaskeri i blok 4 (11-17), som betales over fællesudgifterne. Det betyder, at vi betaler solidarisk til vaskeriet og ikke pr. vask. Vaskeriet må kun benyttes af dem, der bebor lejligheden (og er registreret som beboer).

Fællesvaskeri er fordelt i 2 rum, og har:
- 5 vaskemaskiner
- 3 Tørretumblere
- 1 Strygerulle

Vasketur er at 1 times varighed og skal reserveres ved hænge vaskelås på tavlen, denne skal være nummeret, og dette nummer er det samme som din lejlighed og kælderrum har. Det er kun tilladt at anvende én hængelås ved reservering på tavlerne.

En af Vaskemaskinerne er en "chance" maskine som ikke kan reserveres, denne er ikke inkl. tørretumbler, disse kan kun bruges hvis der er ledig tid ift. reserverede vasketider.

Der findes et indendørs tørrerum i forbindelse med fællesvaskeriet, samt et udendørs tørreområde.

Der er cykelkælder i alle 4 blokke, hvor cykler, barnevogne m.v. kan stå beskyttet mod vejr og vind, samt muligt tyveri i aflåst kælderrum.

I forbindelse med hygge og grill område findes et legetårn med gyngestativ og sandkasse, samt en Petangbane, som frit kan benytes.

Der er Storskraldsordning 1 gang om året.


Hjertestarter - ophængt på affaldsskuret overfor blokken 11-19

Hjertestarter overfor blok 4 (11-19)
Hjertestarter overfor blok 4 (11-19)

Vi har investeret i en Hjertestarter. Den er placeret overfor Blok 4 (11-17) på skraldeskuret udenfor.

Hjertestarteren kan bruges uden nøgle.

Der ligger en instruktions video på det link du kan finde her

Vi har tidligere haft et kursus via Hjerteforeningen, og arrangerer gerne flere kurser, hvis der er behov for det - kontakt Bestyrelsen hvis du ønsker kursus, så finder vi ud af det.