E/F Neergårdsparken 11-41

Internet og TV

Ejerforeningen har en aftale med YouSee.

Det betyder, at du som udgangspunkt får den mindste pakke fra YouSee for det antennebidrag du betaler sammen med fællesudgifterne.

Loven siger, at man ikke kan tvinges til en bestemt TV-udbyder. Det betyder, at man kan framelde sig aftalen med YouSee. Aftalen med YouSee er bundet til lejligheden og det vil sige, at du ved køb skal sikre dig at lejligheden er tilsluttet aftalen, hvis du ønsker den mindste pakke fra YouSee. Hvis lejligheden er frameldt YouSee kan du tilmelde dig igen via vores administrator for et mindre gebyr.

Hvis du ønsker et større udvalg af TV-programmer, skal du kontakte YouSee og lave en aftale som passer til dig. Du kan kontakte YouSee på 7070 4040

Vores aftale med YouSee giver ikke Internetadgang - den aftale må du selv lave med den udbyder, som du ønsker.

TDC Net Fiber har er udrullet fiber i Neergårdsparken i 2021, og der findes fibertilslutning i de lejligheder, hvor ejeren dette tidspunkt accepterede tilbud om gratis installation.

Man bestemmer derfor selv, om man ønsker at tage fibertilslutningen i brug. Man kan frit vælge mellem internet via Coax (dit tc-stik) eller Fiber, ved Fiber har man frit valg til at vælge både udbyder og abonnement.

YouSee har valgt at indeholde DR's streamingunivers DRTV. Du kan se nærmere på det vedhæftede dokument: